Comments

 1. Знакомства Meztit says:

  Vă țin la curent. Asocilinul se mai produce oare?

 1. Знакомства Moogulmaran says:

  Prin componentele sale produsul are un spectru de acţiune larg, fiind antiseptic, antipruriginos, antiinflamator, revulsiv, răcoritor la nivelul zonei de aplicare şi dezodorizant. Eqvagel CM. Cel mai bun este EQVAGEL, este într-adevar pentru cabaline, se găsește la farmacia veterinară, dar este foarte concentrat și chiar dacă o să simți că ți-a înghețat zona respectivă, durerile te lasă destul de repede. Mai putine detalii. A se pastra la temperatura mai mica de 25°C.

 1. Знакомства Zolotilar says:

  Vezi gama completa Pasteur. Vă țin la curent. Asocilinul se mai produce oare? Not Now.

 1. Eqvagel pret Narn says:

  Iertare de întârziere. Este interzisă aplicarea pe piele concomitent cu alt produs medicamentos sau pe pielea murdară. Sau ce? In cazul aparitiei unei alergii intrerupeti tratamentul si clatiti pielea cu multa apa. OK Afla mai multe. Politica Cookie Refuz Accept.

 1. Eqvagel pret Daizshura says:

  In faza a treia circulatia locala marita a sangelui hiperemia in zonele afectate determina cresterea metabolismului si ca urmare tensiunea musculara scade. Statistici Travel — Pe unde am călătorit Abonează-te Dai o cafea? Presupunerea mea este că au creat acest gel antiinflamator pentru uz uman după ce au constatat că oamenii îl cumpără într-o veselie pe cel pentru cai și caii nu primesc nimic.

 1. Знакомства Moogunos says:

  Vezi versiune mobil. Substante active: Eqvagel CM - gel antiseptic, antiprupriginos, revulsiv, antiinflamator, dezodorizant.

 1. Eqvagel pret Vidal says:

  Acțiune Prin componentele sale produsul are un spectru de acţiune larg, fiind antiseptic, antipruriginos, antiinflamator, revulsiv, răcoritor la nivelul zonei de aplicare şi dezodorizant. Prezinta proprietati revulsive, antipruriginoase, antiseptice si racoritoare. Search for: Preturile sunt exprimate in lei si contin T.

Speak Your Mind

*