Comments

 1. Tratament parafinic Taunris says:

  Măsuri preventive împotriva țînțarilor mușcătoare - curate, uscate și Konyushenny spații. Stropirea albastra se face cu una dintre substantele pe baza de cupru precum Zeama bordelaza 50 gr in 10 l apa , Champ 30 gr in 10 l apa , Funguran 30 gr in 10 l apa , Alcupral 30 gr in 10 l apa , etc. Fungicid Flowbrix 1L Flowbrix - fungicid revolutionar pe baza de cupru metalic ce comb Se aplica in aceiasi doza si are acelasi spectru de combatere precum Confidor Oil, insa difera substanta activa. Imediat după aplicare, produsul este preluat prin frunze sau alte organe verzi ale plantelor tratate și transportat acropetal de sevă, prin xilem în toată masa vegetativă. Este o alegere minunata când vrei un desert, o gustare sau un mic dejun rapid şi cu un gust absolut delicios. Champion 50 WP, 2.

 1. Tratament parafinic Datilar says:

  Păduchii din San Jose iernează sub formă de larve sub carapace scut , care stau fixate pe rânduri sau tulpină, în timp ce acarienii și afidele iernează ca ou sau adult, în funcție de specie. Primul tratament poate fi cel aplicat in repausul vegetativ, explicat in articolul de mai sus. Infecția se produce prin fluidele corpului sputa, puroi prin ingestie sau prin picaturi din aer. Pentru pomii semintosi mar, par, gutui se pot aplica tratamente conform acestui tabel:

 1. Знакомства Taura says:

  Lupta impotriva bolilor si legumelor este o activitate complexa si de maxima importanta. Acum sunt deja primele frunzulite….. Frunze uscate, tulpini, cotoare, resturi de la fabricile de ţigarete,. Mijloace de luptă - tratament simptomatic. A urmat o perioada ploioasa si nu am putut stropi si cealalta jumatate. Ce se intampla daca fac tratamentul cu ambele solutii inainte de taieri si eventual dupa taieri repet tratamentul albastru pentru a preveni atacul asupra zonelor taiate si pentru cicatrizarea ranilor?

 1. Tratament parafinic Faern says:

  O mulțime de înfrângere - la nivelul membrelor, gâtului și capului. Este o boala vasculara produsa de ciuperca Fusarium oxysporum. Am o livada cu aproximativ de pomi. Din primavara dupa 15 aprilie se pot aplica ingrasaminte speciale pentru acestia. Productia va scadea considerabil sau chiar nu va fi deloc. In — am avut o bursa de studiu in afara tarii ma laud si eu. Aceasta ajută și lavaj gastric. Produsele utilizate in mod curent sunt:

 1. Tratament parafinic Yotaxe says:

  Afide, acarieni păianjenul roşu şi pentru fortificarea plantei. Primele semene apar inca din faza de rasad apoi la plantele din cultura se manifesta prin pete verzi- galbui pe frunze care apoi devin negricioase semn ca tesutul s-a necrozat. Uleiurile horticole intarzie deasemenea intrarea pomilor in vegetatie. Daca stropesc putin inainte de inceputul caderii florilor, gresesc tare mult trebuie sa plec in delegatie? Daca strugurii se formeaza bine dupa polenizare si boabele cresc la marime normala, atunci poate fi vorba de un daunator sau o boala. Pentru efectuarea tratamentelor la aceasta specie se poate urma schema pomilor samburosi, din care aceasta specie face parte https: Astfel, perioada optima de aplicare va fi cea in care temperatura si mediul va permite operatiunea.

 1. Знакомства Kajizshura says:

  Perioada optima de stropire cu ulei horticol,Nuprid oil,Confidor oil? Am vazut toate raspunsurile d-voastra pe tema stropirilor de iarna inclusiv schemele ,fara sa precizati perioadele aproximative cind substantele au efectul cel mai bun, daca un pomicultor nu stie asta munceste gratis, stropeste degeaba cheltuieste bani, fara ca substantele sa aiva efectul maxim exact atunci cind ouale,larvele,daunatorii,bolile fungice se trezesc din amorteala si isi incep activitatea firma Bayern de exemplu, nu spune nimic de cuprice in schemele date in cataloage despre Confidor oil spune ca; Produsul nu se va amesteca cu zeama bordeleza, polisulfuri si produse pe baza de sulf , diclofluanid, captan sau TMTD deci nu pomeneste de cupricele ca Alcupral,Champ ,Champion e. Daca pomii sunt inmuguriti sau chiar au aparut frunzulitele si se aplica ulei horticol acesta va sufoca mugurii si nu se vor mai dezvolta. Daca aveti posibilitatea, curatati rana pentru a uniformiza suprafata si aplicati mastic http: Ar fi indicat sa schimb cu nuprid sau ovipron? Mai multe detalii se gasesc in urmatorul articol: Apoi se torna solutia in care s-a dizolvat sulfatul de cupru in solutia cu var.

 1. Знакомства Mazular says:

  De asemenea, unele produse organofosforice simple sau combinate cu ulei au dispărut, întrucât substanțele active respective au fost interzise în UE. Pe plantă şi sol Pe trunchi. Am  lasat la urma cea mai de temut boala care se transmite usor in cultura dar care nu poate fi combatuta!!

 1. Tratament parafinic Brara says:

  Buna ziua, Astazi am facut un tratament cu confidor oil. Daca rana este mare, sarpanta va rezista o perioada insa este posibil ca la un moment dat sa se usuce, avand in vedere ca nu va mai putea fi aprozivionata suficient. Am cca 60 caisi NJA 19, plantati in anul , care infloresc in perioada ingheturilor tarzii si care mi-au afectat productia in fiecare an aproape in totalitate. Contra bolilor foliare şi ale fructelor de tomate viroze , preventiv. Participa in perioada 18 aprilie - 5 mai la concursul organizat pe pagina noastra de Facebook si poti castiga unul din cele 5 premii constand intr-un remediu pentru rinita alergica HayMax. Paduchii de plante sunt insecte cu corpul moale, mobilitatea fiind mult redusa din cauza riscului de deshidratare — localizarea pe partea inferioara a frunzei nu este intamplatoare deoarece le protejeaza de razele directe ale soarelui.

Speak Your Mind

*