Comments

 1. Знакомства Zulkizil says:

  In aceasta marinata 6 voturi    2 comentarii. Poti desface usor capacele ca sa se elibereze gazele si apoi le strangi inapoi. Acest proces oxigeneaza saramura. Mama pune si in butoiase de L si ies foarte bine. I-am facut anul trecut si au iesit ff bine!!! An de an muram castraveti, gogonele, conopida sau ardei umpluti cu varza tocata si toate aceste muraturi ne raman crocante pana in primavara. Asa am pus anul acesta,sper sa fie la fel de buni ca si preparatele din celelalte retete!

 1. Castravete toc Doubar says:

  Repetați procesul cu fiecare porție de brânză. Am stins focul si am asteptat 10 minute. Intrebare de 10 puncte: Retete cu pepene rosu Retete cu banane. Acesti castraveti murati i-am pus anul trecut in septembrie si i-am mancat pana dupa Pasti. Se pun la fiert ouale in apa cu sare. De exemplu o tocanita de ficat de porc cu ceapa.

 1. Castravete toc Dujas says:

  Fiind familie mica pun in general si borcane mici pentru ca prefer sa le […]. Coaceți castraveții, le tăiați vertical în bucăți și apoi pe bucăți mici.

 1. Знакомства Taukasa says:

  Click aici pentru inscriere. Deasupra lor am inceput sa asez primul strat de castraveti — in picioare, unii langa altii, bine indesati.

Speak Your Mind

*