Comments

 1. Busuioc Kazikinos says:

  Carte   · Categorie   · Portal   · WikiProiect. Înțepăturile de insecte, rănile și eczemele se pot trata prin aplicarea unor comprese cu frunze de busuioc sau cu tinctură de busuioc. En la habitación Calefacción Zona de estar Terraza Mesa de comedor. Hoteles cercanos. Acest text este disponibil sub licența Creative Commons cu atribuire și distribuire în condiții identice ; pot exista și clauze suplimentare.

 1. Busuioc Ararg says:

  Plante medicinale Lamiaceae Plante melifere Condimente Plante aromatice. Decoración de la habitación Suelo de parquet. Se consideră că busuiocul cu frunza plată folosit în bucătăria vietnameză, care are o aromă ușor diferită, este mai potrivit pentru felurile de mâncare cu fructe. Multimedia Televisor LCD. Hoteles cercanos.

 1. Busuioc Shaktijas says:

  În cazul bucătăriei mediteraneene, aroma este completată de roșii. Compruebe los Precios.

 1. Знакомства Vudokora says:

  Cele mai multe specii asiatice de busuioc au o aromă asemănătoare cuișoarelor, în general mai puternică decât cea a busuiocului mediteranean. Infuzia preparată din frunze de busuioc se recomandă în cazul în care pacientul suferă de crampe, infecții urinare, dureri de cap, laringită, faringită, gripă, vomă, fiind și un excelent stimulator al poftei de mâncare. Alte substanțe chimice care participă la producerea aromelor distincte ale multor soiuri de busuioc, în funcție de proporția în care se găsesc în fiecare specie specifică, sunt:. Aparcamiento gratuito Parking gratis.

 1. Busuioc Faule says:

  Puteți contribui prin adăugarea de referințe în vederea susținerii bibliografice a afirmațiilor pe care le conține. Ocimum basilicum L. En la habitación Calefacción Zona de estar Terraza Mesa de comedor. În cazul bucătăriei mediteraneene, aroma este completată de roșii. Florile sunt de culoare albă, aranjate într-o terminație numită racem. Actividades Excursionismo Piragüismo Pesca.

 1. Знакомства Shakarisar says:

  Acceso a Internet. Ținut în pungi de plastic, poate fi păstrat proaspăt, fie în frigider, pentru o perioadă scurtă, fie în congelator, pentru mai mult timp, după ce în prealabil a fost opărit puțin. Carte   · Categorie   · Portal   · WikiProiect.

Speak Your Mind

*